tirsdag den 11. september 2012

Oldie but Goodie / B #2



Harvard University er USA's ældste institution for højere uddannelse. De er kendt for at at være et af de hårdeste og mest krævende universiteter i landet. 8 præsidenter har gradueret herfra, samt 75 nobelprisvindere har enten været ansat eller studeret på Harvard. De har eftersigende verdens største kapital for et universitet, som lyder på 32 billioner dollars (Wauw!). De har uddannede 62 af de billionærer, som nyder livet rundt om i verden i dag.

Vi besøgte deres bibliotek, men fik desværre ikke lov at komme ind i bygningen. Deres bibliotek er verdens 3. største med omkring 17 millioner eksemplarer.

Harvard ligger i Cambrigde, en forstad til Boston. Det er en fantastisk universitetsby, med hyggelige små gader og cafeer. Efter at have set andre universiteter er det tydeligt at se Harvard er det ældste. Så mange gamle smukke bygninger, men også nyere er blevet inddraget til campus med årene.

Hvis du besøger Harvard, skal du helt sikkert i deres store brand shop. Her findes ALT med Harvard's logo på. Jeg fik selv en lækker t-shirt med derfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar