tirsdag den 7. august 2012

Me on a Monday / NYC #16


Første mandag på jobbet og jeg kan ikke klage. Til morgenmødet blev vi præsenteret for en ny praktikant, som skal være på kontoret måneden ud. Vi skulle sammen tilbringe dagen på et museum, hvor vi skulle søge inspiration til arbejde. Vi fik til opgave at tage billeder og gøre os tanker om et emne, der ville være vores inspirationskilde. Samtidig var det en mulighed for os nye praktikanter at lære hinanden godt at kende til det fremtidige samarbejde på kontoret. Vi tog en taxa til Museum of the City of New York. Museets facade har tidligere lagt ansigt til den fiktive Constance Billard St. Judes School i tv serien Gossip Girl.

De havde blandt andet en lånt udstilling fra Museum Of London, 'London Street Photography'. Det var de smukkeste gamle fotografier og der var endda en dansk fotograf i blandt. En anden udstilling, der fangede min interesse var 'Reimagining the Waterfront'. Her er seks forskellige arkitekt teams kommet med hver deres bud på hvordan havnefronten lags east side river bør fornyes. Det er området mellem 60th og 125th street, så det er lige omkring mit hood ;) 

Derfor gik jeg til aften ned for at kigge på, hvad det egentlig er de overvejer at forny. Stedet var fantastisk. Små parker lige ud til vandet og det var velbesøgt. Billeder kommer senere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar